Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

05.08.2022

Pripravništva Evropske komisije

Pripravljeni na nove izzive? Si po diplomi želite mednarodnih izkušenj? Evropska komisija dvakrat na leto ponudi 5-mesečna plačana pripravništva. 

S plačanim pripravništvom lahko spoznate delovanje Evropske komisije in njenih agencij ter prispevate k oblikovanju prihodnosti Evropske unije na področjih, ki vas zanimajo.

Prijavijo se lahko vsi državljani Evropske unije, ki so pridobili univerzitetno izobrazbo, brez delovnih izkušenj v evropskih inštitucijah ali agencijah in imajo dobro znanje jezikov. Gre za administrativna in prevajalska pripravništva na različnih področjih dela.

Rok za prijavo: 31. avgust 2022
Začetek pripravništva: marec 2023
Več informacij in prijave