Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

10.08.2022

Predmet Osebni in profesionalni razvoj v ponudbi ECTS obštudijske dejavnosti v novem študijskem letu

V študijskem letu 2022/2023 lahko študentje Univerze v Ljubljani v okviru zunanje izbirnosti izberete enega izmed potrjenih kreditno ovrednotenih obštudijskih dejavnosti na seznamu ponudbe 2022/2023. Nova dejavnost v ponudbi ECTS obštudijske dejavnosti je predmet Osebni in profesionalni razvoj. 

Predmet Osebni in profesionalni razvoj vas bo popeljal v sodobni svet dela in delovnih karier ter vloge posazmenika v kariernem razvoju. Spoznali boste ključne individualne, organizacijske, poklicne in družbene dejavnike kariernega razvoja ter vlogo kariernega razvoja v osebnem razvoju in blagostanju. Preko interaktivnih oblik dela boste poleg teoretičnih znanj pridobili nekatere praktične veščine, pomembne za razvoj kariernega vpogleda, karierne identitete in vztrajnosti.

Spoznali boste vlogo komunikacije za vzpostavljanje dobrega počutja v delovnih odnosih in se do določene mere senzibilizirali na lastne odzive v odnosu do drugih v različnih delovnih situacijah. Predmet vam tako nudi nekatera znanja in veščine, ki olajšajo prehod na trg dela in vključevanja v delovna okolja.

Več o predmetu si lahko preberete tukaj.

Celotno ponudbo ECTS obštudijske dejavnosti in informacije o vpisu preverite na spletni strani

Vabljeni k prijavi! Vpis bo potekal od 16. 8. do 25. 9. 2022 oziroma do zapolnitve mest.

 

BABNIK 23 (2)