Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

20.09.2022

Dogodek: Izzivi v tujini (12.–13. oktober 2022)

Mednarodna mobilnost je izjemna priložnost za pridobivanje novih izkušenj, za nadgradnjo kompetenc in za izboljšanje znanja tujih jezikov, obenem pa je zahteven premik iz znanega okolja v novo sredino.

Pravočasna in dobra priprava na izzive, ki vas čakajo v tujini, je eden ključnih korakov do pozitivne mednarodne izkušnje.

Zato ne zamudite predstavitev in delavnic na Izzivih v tujini, ki potekajo le enkrat na leto in na katerih boste dobili ključne informacije za odlično pripravo na študijsko izmenjavo ali prakso v tujini. Potekali bodo v sredo in četrtek, 12. in 13. oktobra 2022, na Fakulteti za družbene vede UL. Natančen program bo objavljen naknadno.

Datuma dogodka Izzivi v tujini si lahko že sedaj zabeležite v koledar, prijave pa bomo odprli na začetku oktobra.