Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

30.09.2022

Pozdrav brucem 2022/2023

Rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Gregor Majdič, vas bo v živo pozdravil v ponedeljek,3. oktobra, ob 17. uri na Kongresnem trgu, sprejemu novopečenih študentk in študentov pa se bodo pridružili tudi prorektorice in prorektorji, dekanje in dekani ter ljubljanski župan.

Pridružite se nam že po 16. uri, ko bodo za dobro vzdušje poskrbeli tolkalci Akademija za glasbo Univerze v Ljubljani! Po nagovorih pa bo sledil tudi zabavni program v organizaciji Študentskega sveta Univerze v Ljubljani: zabavali se bomo ob zvokih glasbenih skupin Black Ivy in Zvita Feltna; na kar štiridesetih stojnicah pa vam bodo dobrodošlico izrekli tudi študentke in študenti članic UL.

več informacij

PB 2022 FB