Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

11.11.2022

3P - pripravljeni na podjetniško pot?

Morda razmišljate o lastni podjetniški poti? Bi radi uresničili svojo idejo ali hobi, pa ne veste, kako? Se sprašujete, ali je podjetniška pot prava za vas? Kako se tega lotevajo drugi? Ali pa bi le radi spoznali, kaj vse obsega podjetništvo? Ne zamudite že tradicionalnega dogodka

3P: Pripravljeni na podjetniško pot?, ki bo potekal v torek, 29. novembra 2022, med 16.00 in 18.00 na Fakulteti za družbene vede v Veliki dvorani.

3P ponuja odlično priložnost, da slišite iz prve roke različne podjetniške zgodbe, dileme in izzive iz različnih vrst podjetništva in spoznate podporna okolja, ki vam lahko pomagajo pri vstopu na podjetniško pot.

Poslušali bomo podjetniške zgodbe predstavnikov podjetij oziroma blagovnih znamk Juicy Marbles, ePrvak in FroomCare.

  • Juicy Marbles:izdelovanje mesa iz rastlinskih surovin, ki je realističnega izgleda, teksture in okusa po lastni tehnologiji in ki popolnoma posnema najboljše kose mesa, podprl jih je sklad Wold Fund, ki pomaga ljudem, ki s pomočjo novih tehnologij prispevajo k manjšemu ogljičnemu odtisu, bili so finalisti za naziv Slovenski Start:up leta 2021. Soustanovitelj je po študiju s sodelavcem za projekt plant based burgerja pridobil investicijo in prijavil na program Štartaj Slovenija in pripeljal izdelek na police, z ekipo se je usmeril v razvoj tehnologij, ki omogoča trajnostno pridelavo živil in surovin, bil je tudi vodja projekta razvoja novih alternativnih beljakovinskih živil in soustanovitelj BES (Biotechnical Ecosystem of Slovenia) – Luka Sinček
  • ePrvak: digitalne rešitve za dvigovanje prodaje, optimizacijo procesov s pomočjo digitalizacije, e-mail marketing, marketinška avtomatizacija, optimizacija uporabniške izkušnje in ciljana promocija. Ustanovitelj je začetnik slovenskega online turizma, lansiral je internetno potovalno agencijo Potovanje.si, e-mail marketing sistem ElektronskaPosta.si, Potnik.si (potovalna e-revija) in GlobalWebDj.com (glasbena storitev) – mag. Simon Meglič.
  • FroomCare: platforma za digitalizacijo fizioterapije, rehabilitacijski in preventivni vadbeni program, ki je namenjen izboljšanju delovanja pljučnega sistema, splošne kondicije in srčno-žilnega sistema. Platforma vsebuje tudi strokovne nasvete ter digitalni pripomoček za fizioterapevte. Soustanovitelj je nekdanji vrhunski parašportnik, nosilec številnih medalj z največjih tekmovanj, dvakratni udeleženec paraolimpijskih iger, športnik leta med invalidi – Darko Đurić.

Na dogodek se prijavite v POPR-u>>

3P pripravljeni na podjetnisko pot 2022 vecja

javni-razpis-logotipi