Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

22.11.2022

DMFA išče prostovoljce

DMFA (Društvo matematikov, fizikov in astronomov Slovenije) organizira Evropsko dekliško matematično olimpijado. Gre za mednarodno tekmovanje iz matematike, namenjeno srednješolkam, katerih zanimanje za matematiko presega običajni šolski program. Na olimpijadi pričakujejo več kot 250 tekmovalk in 120 spremljevalcev iz več kot 60 držav vsega sveta, zato iščejo prostovoljce.

Iščejo vodiče za spremstvo štirih tekmovalk iz ene države ali spremstvo vodij ekip in pomoč pri izvedbi prostočasnih aktivnosti med 13. in 19. aprilom 2023 v Portorožu in pomočnike za pomoč pri organizaciji v Portorožu ali na daljavo. Več o tem, kaj pričakujejo od vas in kaj ponujajo, si preberite v priponki - TUKAJ

Prijavite se lahko do 1. decembra 2023 na povezavi.

Univerza v Ljubljani skupaj z Univerzo na Primorskem in Univerzo v Mariboru podpira organizacijo Evropske dekliške matematične olimpijade (European Girls’ Mathematical Olympiad) EGMO 2023 v Sloveniji, saj se zaveda premajhnega udejstvovanja deklet v znanosti, tehnoloških in inženirskih poklicih ter matematiki - STEM (science, technology, engineering, mathematics).

Plakat SLO