Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

05.12.2022

Dobrodelni dogodek: Finančna svoboda med in po faksu

Društvo mladi projektni managerji (MPM) organizira tradicionalni decembrski dogodek, letos na temo "Finančna svoboda med in po faksu". Pri organizaciji sodelujeta tudi Univerza v Ljubljani in Zveza prijateljev mladine Slovenije.

Gostili bodo pet gostov, ki bodo na kratko predstavili znanje o osebnih financah, osnovah investiranja, davčnih osnovah, nepremičninah in stanovanjski problematiki in podjetništvu. Noto bo sledila okrogla miza vseh predavateljev.

Dogodek bo potekal v torek, 13. decembra 2022, ob 18.00, v veliki dvorani Ekonomske fakultete (EF) v Ljubljani.

Nakup kart je mogoč v avli EF in tik pred samim dogodkom. Ob prevzemu kart so dobrodošli dobrodelni prispevki v višini 5 € ali več.

Vsa zbrana sredstva bodo namenili študentom v stiski v okviru akcije Srčna UL.

Več informacij