Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

08.12.2022

Štipendije podjetja Bending Spoons

Evropsko tehnološko podjetje Bending Spoons v okviru programa EmployAbility podeljuje štipendije študentom s posebnimi potrebami.

Prijavijo se lahko študentje, ki bodo v študijskem letu 2023/24 vpisani v študijski univerzitetni program na področju računalništva, informatike in programiranja. Pogoj je, da imajo status študenta s posebnimi potrebami (invalidnost, čustvene ali vedenjske motnje). 

Višina štipendije je 10.000 €, štipendisti pa ne bodo imeli nobene obveznosti, da se nato zaposlijo pri podjetju Bending Spoons

Rok za prijavo je 29. januar 2023.

Več informacij