Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

07.02.2023

Odprtje OECD programa za zaposlovanje mladih diplomantov

Odprl se je OECD program za zaposlovanje mladih diplomantov (Young Associates Programme - YAP). 

Ključni cilj programa je mladim diplomantom zagotoviti poklicne izkušnje pri delu OECD in možnosti mentorstva za dve leti, kot odskočno desko za nadaljnji študij v konkurenčnih podiplomskih programih po zaključku programa. Objavili so 12 pozicij za mlade sodelavce. Za podrobne opise delovnih mest si oglejte spletno stran. Rok za prijavo je 19. 2. 2023.

OECD je za potencialne kandidate na voljo 13. 2. 2023 ob 15:00 (CET), ko bodo organizirali LinkeIn/Facebook Live Q&A. Na dogodku bodo informirali kanidate o prijavi in selekcijskem postopku, in podali praktične nasvete. Več informacij o predstavitvi lahko najdete na omrežju LinkedIn in Facebook.

več informacij