Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

17.03.2023

Študentski natečaj na področju bio-osnovanih inovacij – BISC-E

SRIP – Krožno gospodarstvo skupaj z Biotehniško fakulteto UL organizira študentski natečaj na področju bio-osnovanih inovacij – BISC-E.

Na natečaju lahko sodelujejo interdisciplinarne skupine dodiplomskih in magistrskih študentov ter študenti v prvem letniku doktorskega študija (3-6 študentov) pod mentorstvom zaposlenega na eni od sodelujočih fakultet. Natečaj je najbolj relevanten za študente in zaposlene (mentorje) na ALUO, NTF, BF, FRI, FS, FDV, EF, FFA in FKKT.

Študentska ekipa mora predstaviti produkt za prakticiranje podjetništva z reševanjem tehnoloških, okoljskih ali družbenih izzivov z bio-osnovanimi inovacijami. Namen BISC-E je vključevanje študentov v prehod na biogospodarstvo.

Študentske skupine se morajo prijaviti do 31. marca 2023.

Aprila in maja 2023 bodo ekipe oblikovale svoj poslovni model in produkt. Rok za oddajo je 15. maj, 31. maja 2023 pa sledi razglasitev zmagovalcev na nacionalni ravni.

Več informacij