Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

05.12.2023

Pridružite se študentskem natečaju na področju bio-osnovanih inovacij!

Študentski natečaj na področju bio-osnovanih inovaciji je vseevropsko študentsko tekmovanje, ki nagrajuje odličnost in obenem spodbuja razvoj podjetništva na področju biogospodarstva. Če ste pripravljeni sodelovati pri razvoju bio-osnovanih rešitev, ki bodo pripomogle k prehodu v ogljično nevtralno Evropo, je BISC-E pravo okolje za vas!

 

Prijavljeni kandidati bodo oblikovali multidiciplinarne ekipe treh do šestih študentov, ki bodo delovali pod vodstvom izkušenih mentorjev, ki morajo biti zaposleni na eni izmed univerz.

 

 

Zainteresirane študente in njihove mentorje vabijo k prijavi.

 Zainteresirane mentorje vabijo na informativni spletni sestanek, ki bo v petek, 1. 12. 2023, ob 9.00 uri, preko MS Teams. Povezavo do sestanka vam bomo posredovali po prijavi na .

 

Študenti, ki bi želeli sodelovati v natečaju, se pa lahko registrirate TUKAJ. Po zaključku registracij bo organizirano informativno srečanje tudi za vas.

 

Več informacij in prijava.