Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

07.12.2023

Ženske v informacijsko-komunikacijski tehnologiji (IKT)

Micro Team d.o.o. v okviru projekta »Pilotna usposabljanja za ženske v IKT« v sodelovanju z Ministrstvom za digitalno preobrazbo organizira hibridni dogodek Ženske v informacijsko-komunikacijski tehnologiji (IKT), ki bo potekal v sredo, 13. decembra 2023, v živo v Športni hiši BTC, Moskovska 10, 1000 Ljubljana, ter preko spleta, med 9.00 in 15.00 uro.

 

Dogodek je namenjen spodbujanju zanimanja žensk za poklice v IKT panogi, dvigu deleža žensk med zaposlenimi IKT strokovnjaki ter zmanjševanju vrzeli med spoloma ter družbenih prepričanj o korelaciji med ženskim spolom in tehnologijo, hkrati pa je odlična priložnost za povezovanje z isto mislečimi ter izmenjavo izkušenj in znanj.  

 

Na dogodku bodo gostili številne strokovnjake in strokovnjakinje, ki bodo delili svoje znanje in izkušnje na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij, v drugem delu dogodka pa se bo moč predstaviti različnim delodajalcem v IKT panogi in se udeležiti različnih kratkih delavnic na temo osebnostne rasti in kariernega razvoja. Na dogodek lepo vabljeni vsi. 

 

Več informacij o dogodku in podroben program si lahko preberete na spletni strani dogodka.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, nujna pa je prijava na dogodek.

 

Prijava je možna na celotni dogodek (v živo/na daljavo), udeležba na dopoldanskem delu (v živo/na daljavo) ali na popoldanskem delu (v živo/na daljavo).

 

Spletna stran banner