Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

Sodelovanje z našimi študenti in alumni

Karierni centri spodbujamo povezovanje obetavnih študentov in dobrih delodajalcev in si prizadevamo za učinkovit prenos znanj.

Organiziramo:

  • predstavitve delodajalcev na fakultetah in akademijah,
  • hitre zmenke,
  • obiske študentov v vašem delovnem okolju,
  • okrogle mize,
  • karierne dneve,
  • posvete in strokovna srečanja ...

Povezujemo študente in delodajalce
Z organizacijo mreženjskih dogodkov vas povezujemo s študenti – potencialnimi perspektivnimi kadri. 

Prispevamo h grajenju blagovne znamke delodajalca
Močna blagovna znamka je ključ do usposobljenih in visoko motiviranih kadrov. Današnji študentje so morda vaši bodoči najboljši strokovnjaki.

Seznanjamo z novostmi
Delodajalce ažurno informiramo o aktualnih spremembah v študijskem procesu, študente pa redno seznanjamo o priložnostih na trgu dela. Omogočamo tudi objave prostih delovnih mest, študentskega dela, praks, razpisov za kadrovske štipendije, seminarske in diplomske naloge.

Kontakt

popr@uni-lj.si

01 2418 732

paper-3213924_1920