Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

E-učilnica Kariernih centrov Univerze v Ljubljani (E-classroom)

Z željo spodbujanja novih in drugačnih učnih metod ter razvijanja ter nadgradnje vaših veščin in kompetenc smo v Kariernih centrih Univerze v Ljubljani za vas odprli e-učilnico, v katero smo umestili nekatera izvedena izobraževanja na daljavo – webinarje. Če ste jih zamudili, ko so potekali, ali bi si jih radi ponovno ogledali kar od doma, vas vabimo, da pokukate vanjo.

 

KAJ? V e-učilnici si lahko do zdaj ogledate webinarje o študijskih temah, komunikaciji, pridobivanju novih znanj, osebnih izzivih, izboljšanju zaposljivosti, strokovnih izpitih, podjetništvu in še marsikaj.

KJE? Na spletni povezavi .

KAKO? V e-učilnico lahko dostopate z digitalno identiteto UL, tako da je dostop omogočen študentom in zaposlenim UL. 

KDAJ? Kadar koli. :)

ZAKAJ? Prednosti "on-line" izvedb izobraževanj je zagotovo lokacijska in časovna neodvisnost. Na tak način lahko nadgrajujete ali dopolnjujete že obstoječe načine izobraževanj.

 


Vabljeni k udeležbi webinarjev ali h kasnejšemu ogledu v e-učilnici!


P. S. Ste zaposleni na Univerzi v Ljubljani in vas zanimajo tovrstne vsebine? K ogledu vsebin v e-učilnici vabimo tudi vas, saj je dostop možen z digitalno identiteto UL.

 

Spremljajte našo spletno stran (dogodki), na kateri napovedujemo webinarje, in vabljeni k prijavi na e-novice, s katerimi boste informacije o njih (poleg drugih novic) prejeli na svoj e-naslov.