Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Karierne poti

Poleg znanj, ki jih pridobite med študijem, obstajajo tudi druga znanja, spretnosti, izkušnje in kompetence, ki si jih delodajalci želijo pri svojih zaposlenih.

Odločitev o karieri je proces. Zato potrebujete čas za razmislek, saj si morate pridobiti različne izkušnje in znanja, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, kaj bi radi počeli in kaj vse je za to potrebno narediti. Imejte v mislih, da to ni nekaj, kar se zgodi dva tedna pred zaključkom študija.

Začnite raziskovati že v prvem letu študija. Tako boste veliko bolje opremljeni za uspešen začetek karierne poti, ki bo ustrezala vašim željam, vrednotam, interesom in ciljem.

Pri tem vam lahko pomagamo tudi v Kariernih centrih UL s ponudbo različnih aktivnosti na poti priprave na kariero.

Pridobite potrebna znanja in veščine, s katerimi boste obogatili svoj CV, si olajšali pot v podjetništvo ali se pripravili za nadaljnji študij.
Ne zamudite različnih delavnic, dogodkov, priložnosti za mobilnost in za mreženje z delodajalci.

Vsi dogodki so za študente in alumne UL brezplačni!


Karierne poti

TUdi v tem študijskem letu bomo »trasirali« različne karierne poti, ki vam bodo osmislile ponudbo naših aktivnosti, hkrati pa olajšale prijavo na dogodke, ki jih ne smete zamuditi. Nekatere se bodo začele že v oktobru, druge malo kasneje, zato spremljajte najave v našem novičniku, na družbenih omrežjih in v POPRu!

Trenutno sta odprti:

  • Mednarodna potka: Postani VIP (Very International Person) - predstavitve priložnosti v tujini in izvedba delavnic doma za lažjo mobilnost. Prijavite se v POPR-u >>
  • Karierna potka: Poišči si ZDR (Zdravo Delovno Razmerje) - ključni koraki za pripravo na iskanje študentskega dela ali zaposlitve. Prijavite se v POPR-u >>
  • Podjetniška potka: Vse za BDP (Bodoče Dobre Podjetnike) - pridobite si podjetniška znanja in veščine ter preverite, ali je podjetništvo prava pot za vas. Prijavite se v POPR-u>>

 

Kako delujejo karierne poti?

1. Preverite, katere dejavnosti vas čakajo na posamezni poti.
2. Izberite pot.
3. Vpišite se nanjo v POPRu.
4. Izberite delavnice in se prijavite.

Kadarkoli med študijskim letom se lahko vpišete v poljubno število potk naenkrat. Če vas zanima samo ena aktivnost znotraj potke, vam ni treba »zakorakati« po določeni potki, saj so dogodki in aktivnosti na voljo tudi posamezno.

 

Snemite si letak!

 


Imate vprašanje? Pišite nam na