Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Naši cilji in poslanstvo

Študentom, dijakom in alumnom pomagamo razumeti in prepoznati svoje interese, vrednote, strasti in sposobnosti ter sprejeti odgovornost za svoje samostojno vodenje karierne poti.

Smo stičišče perspektivnih kadrov in dobrih delodajalcev ter prvi vir informacij med mladimi, ki iščejo karierne priložnosti med izobraževanjem in ob vstopu na trg dela.

Karierni svetovalci delujemo na fakultetah in akademijah Univerze v Ljubljani in v sodelovanju s študenti, zaposlenimi in delodajalci organiziramo aktivnosti, ki pomagajo študentu pri sprejemanju lažjih odločitev za študij. Študentom že v času študija omogočamo številne priložnosti za spoznavanje svojih interesov, sposobnosti, lastnosti, raziskovanje kariernih priložnosti, pridobivanje prvih delovnih izkušenj in številnih poznanstev ter razvijanje drugih pomembnih kompetenc, ki prispevajo k osebnemu in kariernemu razvoju študentov. Posebno pozornost namenjamo vključevanju študentov s posebnimi potrebami, tujih in Erasmus študentov ter doktorskih študentov v študijski proces in trg dela, pri tem pa se seveda povezujemo z drugimi strokovnimi službami, komisijami in strokovnjaki iz okolja.

Vse storitve so za naše študente brezplačne.

O nas_naše vrednote, cilji in poslanstvo