Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Objavljene vsebine na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani (KC UL) na www.kc.uni-lj.si so last Kariernih centrov UL in so informativne narave. KC UL ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.kc.uni-lj.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se vsebin. Skušali bomo zagotavljati ažurnost in točnost informacij.


Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.


Vse informacije in podobe so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.  


Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ni dovoljena brez predhodnega dovoljenja.

 

Objava prostih delovnih mest na spletni strani Kariernih centrov in na družbenih omrežjih


Na spletni strani Kariernih centrov UL dnevno objavljamo prosta delovna mesta delodajalcev (študentska dela, pripravništva, prakse, pogodbena dela, redna zaposlitev, dela v tujini), ki so primerna za naše študente in diplomante, t. j. so strokovna in zahtevana je najmanj VI. stopnja izobrazbe in z največ do 2 leti delovnih izkušenj. Oglas objavimo tudi na socialnih omrežjih (trenutno na Facebooku) in v tedenskih elektronskih novicah.


KC UL ima zgolj vlogo informatorja o prostih delovnih mestih oz. predstavitvah zaposlitvenih možnosti. KC UL nima koncesije za opravljanje dejavnosti posredovanja delovne sile in tako ne prevzema odgovornosti, ki bi izhajala iz prijave na delovno mesto, selekcijskega postopka oz. morebitne sklenitve delovnega razmerja.

Namen začasnega in občasnega dela študentov je omogočiti pridobivanje delovnih izkušenj in dodatnega zaslužka v času izobraževanja. Poudarja se začasna in občasna narava dela študentov, gre za dela, ki se opravljajo določen krajši čas ali od časa do časa. Začasno in občasno delo študentov je skladno z Zakonom o delovnih razmerjih – ZDR-1 (ne sme se opravljati, kadar so podani elementi delovnega razmerja).


Objavljamo prosta delovna mesta delodajalcev, kjer se prijave zbirajo neposredno pri delodajalcu.

Ne objavljamo prostih delovnih mest posrednikov, t. j. zaposlitvenih portalov in zaposlitvenih agencij.

 

Delodajalec se v primeru želje po objavi prostega delovnega mesta obrne na KC UL oziroma na kariernega svetovalca (po telefonu ali elektronski pošti). Delodajalcu pošljemo Obrazec za objavo prostega delovnega mesta. Izpolnjen in podpisan obrazec je podlaga za objavo prostega delovnega mesta na spletni strani KC UL. Delodajalec nam lahko posreduje tudi za slikovni material za dodatno prepoznavnost na Facebooku. V primeru, da prosto delovno mesto po naši presoji ne ustreza navedenim pogojem, si pridružujemo pravico, da ga ne objavimo.

 

Pridružujemo si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremenimo pogoje objavljanja prostih delovnih mest na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani in socialnih omrežjih.