Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Karierna in osebna rast

Nenehne spremembe, demografski izzivi in tehnološki razvoj nas silijo, da smo v koraku z novostmi in trendi ter spodbujajo lastno refleksijo – kaj znam, katere kompetence še potrebujem za osebni in profesionalni razvoj. Pridobivanje novih znanj, izkušenj pripomore k dvigu vaše zaposljivosti, zato smo za vas v Kariernih centrih Univerze v Ljubljani pripravili pester nabor brezplačnih vsebin delavnic, predavanj in spletnih dogodkov, ki vas bodo opremili s potrebnimi znanji in spretnostmi za lažji prehod na trg dela, po drugi strani pa poskrbeli tudi za vašo osebno rast.

Med študijem bodite proaktivni na področju pridobivanja novih znanj, ne samo v okviru študijskega procesa. V čim večji meri se udeležujte različnih delavnic, predavanj, ki jih organiziramo mi ali druge organizacije. Na posebnem mestu si beležite vaša udejstvovanja na izobraževalnih dogodkih, kar vam bo pomagalo pri pisanju CVja. Pri tem vam je lahko v pomoč portal POPR, kjer so na enem mestu zabeleženi vsi dogodki, katerih ste se udeležili v organizaciji Kariernih centrov UL.

Vse, ki ste zamudili katerega od predavanj ali pa takrat niste imeli časa, vabimo v spletno učilnico Kariernih centrov UL.

Studenti_karierna in osebna rast