Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

E-učilnica

Z željo spodbujanja novih in drugačnih metod učenja ter razvijanja ter nadgradnje vaših veščin, kompetenc in ker nimamo vedno časa slediti vsem temam istočasno, smo v Kariernih centrih Univerze v Ljubljani za vas osnovali e-učilnico oziroma spletno učilnico, v katero smo umestili nekatera izobraževanja na daljavo – webinarje in gradiva

Spletna učilnica je dobrodošel dodatek za prenos znanja, ki vam omogoča, da sami upravljate s časom. In če ste zamudili naše webinarje, ko so potekali, ali bi si jih radi ponovno ogledali kar od doma oz se poučili na daljavo, vas vabimo, da vstopite vanjo.

Studenti_Karierna in osebna rast_e-ucilnica_slika

KAJ? V e-učilnici si lahko do zdaj ogledate webinarje o študijskih temah, komunikaciji, pridobivanju novih znanj, osebnih izzivih, izboljšanju zaposljivosti, strokovnih izpitih, podjetništvu in še marsikaj.

KJE? Na spletni povezavi.

KAKO? V e-učilnico lahko dostopate z digitalno identiteto UL, tako da je dostop omogočen študentom in zaposlenim UL. 

KDAJ? Kadar koli.

ZAKAJ? Prednosti "on-line" izvedb izobraževanj je zagotovo lokacijska in časovna neodvisnost. Na tak način lahko nadgrajujete ali dopolnjujete že obstoječe načine izobraževanj in do njih dostopate kadar koli.

 

Vabljeni k udeležbi webinarjev ali h kasnejšemu ogledu v e-učilnici!

P. S. Ste zaposleni na Univerzi v Ljubljani in vas zanimajo tovrstne vsebine? K ogledu vsebin v e-učilnici vabimo tudi vas, saj je dostop možen z digitalno identiteto UL.

 

Več o uporabi e-gradiv si lahko preberete tu, če pa še niste prepoznali prednosti spletnih učilnic, si lahko tu preberete več.

Spremljajte našo spletno stran (dogodki), na kateri napovedujemo webinarje, in vabljeni k prijavi na e-novice, s katerimi boste informacije o njih (poleg drugih novic) prejeli na svoj e-naslov.