Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Individualna svetovanja

Karierni svetovalci Univerze v Ljubljani so vam lahko na voljo za individualno karierno svetovanje, informiranje in podporo.

Z njimi se lahko pogovorite o:

  • iskanju študentskega dela in zaposlitvenih možnostih po zaključku študija,
  • pregledu CV-ja in motivacijskega pisma, preden ga pošljete delodajalcem ali priložite k prijavam, na primer za štipendije ali podobne razpise,
  • zaposlitvenem razgovoru,
  • izboljšanju profila na Linkedin-u,
  • prepoznavanju svojih lastnosti, znanj in kompetenc, ki jih lahko vključite v svoj življenjepis,
  • podpori in informacijah, če se znajdete v stiski, in
  • drugih dilemah, ki so vezane na študij in osebni karierni razvoj.

Svetovanja potekajo v živo ali na daljavo.

Za vas si želimo vzeti čas za pogovor, zato so potrebna predhodna naročanja. V POPR-u so za študente UL razpisani termini za svetovanja, na katere se enostavno prijavite (po prijavi v portal kliknete na meni Prijava>> svetovanja). Če vam termini ne ustrezajo, se lahko s kariernim svetovalcem individualno dogovorite. Kontakte svetovalcev najdete na spletni strani.

Za tiste, ki razmišljate o lastni podjetniški poti, nudimo tudi individualno podjetniško svetovanje. S svetovalci se lahko pogovorite o vprašanjih o podjetništvu, kam se lahko obrnete po nasvet na določeni stopnji podjetniške ideje in katere veščine so potrebne za podjetniško pot. Razpisane termine preverite v POPR-u; če vam noben ne ustreza, se obrnite neposredno na karierne svetovalce (; ).

Če ste pred kratkim diplomirali ali trenutno nimate veljavnega študentskega statusa, se lahko prijavite v POPR v skupino Alumni ali Študenti UL brez trenutnega statusa in se boste prav tako lahko prijavili na razpisane termine.